Finns det behov av hjälp med kantpressning?

Är det så att du har behov av att få hjälp med kantpressning eller att bocka tunna plåtdetaljer? Du kan få hjälp med kantpressning om du vänder dig till Wermlands Tunnplåt AB. Hos dem hittar du flera olika tjänster så som:

  • Stansning
  • Kantpressning
  • Svetsning
  • Montering
  • Kompletterande bearbetning

Det bästa sättet att bocka plåt på är just kantpressning. Det är även lönsammast för din del samt att metoden i sig är flexibel. Wermlands Tunnplåt AB specialister inom behandling av tunnplåt. Det innebär att du hos dem kan få en del hjälp inom olika saker.

Bocka plåt och bearbetning av det

Wermlands Tunnplåt AB kan erbjuda hjälp med kantpressning samt att de även erbjuder stansning, bockning och TIG-svetsning. Sedan har de även tjänster inom montering, fräsning, avgradning och nitning av fästelement. Kantpressning är bra att använda om det är tunna plåtar som ska bockas till. Det är mycket flexibel metod. Dock går det att göra kantpressning av andra material. Hos företaget finns det idag 6 maskiner, varav 2 robotceller. Dessa maskiner gör att de har en hög kapacitet. Sedan har de även erfarna operatörer som kan hjälpa dig med dina behov samt att de även kan se till att kundanpassa.

Många bra tjänster hos Wermlands Tunnplåt AB

Hos Wermlands Tunnplåt AB kan du hitta en mängd bra tjänster. Bland annat utför de TIG-svetsning, MIG-svetsning, punktsvets, bultsvets och bågsvets. Utöver det har de möjligheten att hjälpa er med montering samt kompletterande bearbetning. Bland de manuella processerna som de har så finns bland annat avgradning, trumling, borrning, svarvning, sågning, nitning och fräsning.